Tarçınlı süt ile bir ayda 4 kilo verin

Hepimizin başı zaman zaman fazla kilolarla derde giriyor. Zayıflamak istiyorum diyorsunuz, ama nasıl yapacağınızı, nerden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. İşte size öneriler, öncelikle süt için. Tarçınlı süt ile ayda dört kilo verebilirsiniz.
Sütün zayıflamaya etkisini çoğumuz biliriz, protein metabolizmayı çalıştırıyor ve yağ yakımını hızlandırarak kilo vermeye yardımcı oluyor. Tarçın da zayıflatıyor ve tatlı ihtiyacını gideriyor, çikolata, pasta krizine girmemizi önlüyor. Çeşitli araştırmalar sonucunda günde 2 bardak tarçınlı süt ile ayda 4 kilo verilebileceğini ortaya çıkardı.
Tabii ki kalori alımını azaltmanız, tatlı ve yağlılardan uzak durmanız şart. Öğünlerde miktarı azaltmak, bol bol salata yemek, çorba içmek fayda sağlar. Akşam saat 8'den sonra yemek yememek de çok önemli.
Peki sütü ne zaman içeceksiniz? Özellikle ikindi vakti ara öğün olarak içeceğiniz tarçınlı süt sizi tok tutarak diyetinize destek olur. Bir de gece yatmadan önce ikinci bardağı içerseniz, metabolizmanız hızlanır. Günde iki kez içeceğiniz 1 büyük bardak az yağlı sıcak süt ve 1 tatlı kaşığı tarçın karışımı ile ayda 4 kilo vermenin mutluluğunu yaşayacaksınız.