Erkekler İlk gece (gerdek) nasıl davranmalı.



İlk gece herkes için önemlidir. Bu konuda büyük sorumluluk erkeklere düşmektedir. Eşini daha rahatlatıcı olmalı ve huzurlu bir gece geçirmesini sağlamalı. Çünkü bu gece evliliğe attığımız ilk adım ve aile kurumunun oluştuğu ilk an. Bu gece aslında geleceğinizin bir provası da diye biliriz.

O yüzden elinizden geldiği kadar sakin olun herhangi bir tedirginlik hissetmeyin ve illa bu gece her şeyin olması gerekiyor gibi düşünmeyin ve bu düşünceyle strese kapılmayın. Önünüzde uzun bir ömür olacak ve bir birinize alıştıkça daha keyifli zamanlar geçireceksiniz.

İlk gece romantik düşüncelerle odanızı bir gün önceden hazırlayınız. Yatak odanıza hoş kokular sıkın, yatağınıza gül yaprakları çiçekler serpiştirin ve eşinizin iyice rahatlamasını sağlayın. Üzerinizde kesinlikle bir baskı hissetmeyin ve bu rahatlığı partnerinize de hissettirin. İlla bu gecenin ilk saatlerinde olacak veya bugün olacak diye bir ömrünüzü mahvetmeyin. Çok daha rahat olun ona güzel sözlerle ihtifat edin. Ailenizin geleceğinden , hayallerinizden bahsedin.
Ve onun rahatlaması için gelinliğini çıkarmasında yardımcı olun. Küçük küçük masajlar yaparak daha rahatlamasını ve sizin dokunuşlarınıza alışmasını sağlayın. Odamızın loş bir ortam olmasına özen gösterin ışıkları kapatıp bir kaç mum yakabilirsiniz veya elektronik mumlarla romatik hoş ve güvenli bir ortamda sağlaya bilirsiniz.

Eşiniz rahatladıkça ikinizde daha kendinizi hazır hissedeceksiniz. Hiç bir zaman acele etmeyin daha rahat sakin ve yavaş tavırlarla yaklaşın. Sert agrasif yaklaşmanız aksi bir durum getirebilir ve ilk gecenizin kabus gibi geçmesini sağlayabilir. o Yüzden daha rahat daha emin tavırlarla eşinize yaklaşın. Dokunuşlarınızı artırın ve okşayarak eşinize yaklaşın.

Çok gergin olduğunu gördüğünüzde üzerine çok gitmeden bir birinize sarılarak vakit geçirebilirsiniz. Böylece teninizde bir birinize alışmış olacaktır. İlk başta dediğimiz gibi hemen olacak diye bir baskıyla başlamayın. Belki bir saat sonra belki sabaha karşı belki bir gün sonra olacaktır bunu düşünerek hareket edin. Herşey iki tarafın rahatlığında olsun. Hem böylece daha doğal bir birleşme gerçekleşir. İlk günden bir şeyin ispatında olmayın önümüzde çok uzun zamanlar olacak ilk geceyi mahvetmeyecek daha duygulu daha romantik yaklaşmaktan asla vazgeçmeyin.

Ön sevişmeyi uzun tutun ve eşinizin rahatlamasını hissedin kendisini sıkması durumunda ona güzel sözler söyleyin ve rahatlatın. Kontrolün sizde olduğu ona hissettirin. Eşinizin gergin olmadığını hissettiğinizde ilk önce sürtünme yoluyla onu heyecanlandırabilirsiniz. Bir müddet böyle devam ettikten sonra çok zorlamadan tamamen doğallığıyla birleşmenin oluşmasını bekleyin. Birleşme esnasında daha yavaş ve sakin olun kısa gidiş gelişler yapın. Aklınızda hiçbir şey olmasın acaba kanama oldu mu, şu anda nasılım gibi düşünceleri bir kenara atın eşinizin kafasında sizden daha çok soru olduğunu ve daha çok korktuğu unutmayın.

Bütün bu yükün sizin omzunuzda olduğunu bilerek ilk geceyi rahat huzurlu geçirmesini sağlayınız.