Dan Bilzerian Kimdir?


Kuranı Kerimde bu tür insanlar ile ilgili ayetler şöyle der;
Yunus Suresi
24. Dünya hayatının hâli, ancak gökten indirdiğimiz bir yağmurun hâli gibidir ki, insanların ve hayvanların yedikleri yeryüzü bitkileri onunla yetişip birbirine karışmıştır. Nihayet yeryüzü (o bitkilerle) bütün zinet ve güzelliklerini alıp süslendiği ve sahipleri de onun üzerine (her türlü tasarrufa) kadir olduklarını sandıkları bir sırada, geceleyin veya güpegündüz ansızın ona emrimiz (afetimiz) geliverir de, bunları, sanki dün yerinde hiç yokmuş gibi, kökünden yolunmuş bir hâle getiririz. İşte düşünen bir toplum için, âyetleri böyle ayrı ayrı açıklıyoruz.
Ankebut Suresi
62. Allah, kullarından dilediğine bol verir ve (dilediğine) kısar. Şüphesiz Allah, her şeyi hakkıyla bilendir.
Sebe Suresi
34. Biz, hangi memlekete bir uyarıcı göndermişsek oranın şımarık zenginleri, “Biz, sizinle gönderileni inkâr ediyoruz” demişlerdir.
35. Yine, “Bizim mallarımız ve çocuklarımız daha çoktur. Bize azap edilmeyecektir” demişlerdi.
36. Ey Muhammed, de ki: “Şüphesiz, Rabbim rızkı dilediğine bol verir ve (dilediğine) kısar. Fakat insanların çoğu bilmezler.”
Hz. Muhammed ( S.A.V. ) bir gün Şeytan’a;
– İnsanlara niçin kötülük yaptırıyorsun? diye sormuş
Şeytan;
– Ben kimseye kötülük yaptırmıyorum, Allah ile olan ahdimizde böyle bir şey yok, sadece kendisi için kötü olan bazı şeyleri süsleyerek güzel gösteriyorum demiş, o da güzel gördüğü aslında kötü şeyleri kendisi yapıyor!
Yani anlayacağınız; bazı insanların hayatı işlev görmez bir bilgisayarın, bakınca gözünü alamayacağın güzellikteki duvar kağıdı gibidir; ama gelin görün ki sıra bilgisayar ile iş yapmaya gelince bir işlem dahi yapamazsın.
Dan Bilzeryan’da işte Şeytan’ın günümüzdeki diğer insanlara, her türden bir sürü şatafat ile süsleyerek örnek gösterdiği bir günah abidesidir.
Yani Dan Bilzeryan Şeytanın uşağıdır ve Şeytana hizmet etmektedir.
NOKTA
Şeytanın hileleri
Bilzerian Bilzeryan biyografi Dan Bilzerian Dan Bilzeryan fotoğraf hayat hikayesi kimdir lüks malikane otomobil poker resim selfie sex sexy kızlar