Diyet yaparken önemli noktalar



notlar
sira_no not_adi not
1 KONSTİPASYON SABAH AÇ KARNINA SICAK SU+ 4 ADET KURU KAYISI
2 TUZ YEMEKLERE EKLENECEK TUZA DİKKAT EDİN
3 KONSTİPASYON 2 EKMEKLER KEPEKLİ
4 ÖĞÜN ARALARI ÖĞÜN ARALARI 2,5-3 SAATTEN FAZLA OLMAYACAK. ÖĞÜN SAATLERİNİZE DİKKAT EDİNİZ
5 YAĞ HAKKI ÖĞLEN VE AKŞAM SALATALARINIZA 1'ER TATLI KAŞIĞI SIVI YAĞ MUTLAKA EKLEYİNİZ
6 3 TOP DONDURMA VEYA SÜTLÜ TATLI 3 TOP DONDURMA VEYA 1PORSİYON SÜTLÜ TATLI YEMEK İÇİN LİSTENİZDEN HERHANGİ BİR ÖĞÜNDEN
1 İNCE DİLİM EKMEK+1 PORSİYON MEYVE+1 SU BARDAĞI YOĞURT ÇIKARIN.
7 ADET ÖNCESİ ADETTEN 2-3 GÜN ÖCE ÇAY, KAHVE, KOLALI İÇECEKLER, ÇİKOLATADAN UZAK DURUN VE SİĞARAYI AZALTIN VEYA İÇMEYİN. ALKOL ALMAYIN, EGZERSİZ YAPMAYA ÇALIŞIN. TUZ TÜKETMEYİN