Kirpik ve Kaş Kalınlaştıran Yağ

Kirpik ve Kaş Kalınlaştıran Yağ

Son zamanların en fazla tercih edilen güzellik trendleri arasında kalın kaşlar yükselişte. Eğer siz de kalın kaş modasına ayak uydurmak istiyorsanız bunun için bazı formüller uygulamanız gerekiyor. Birçok kozmetik ürünün yanı sıra kaş kalınlaştırmanın daha doğal yolu var. Bunların da başında tedavi ete özelliğine de sahip olan hint yağı en çok tercih edilenler arasında. http://kadininkitabi.com
Hint yağı nasıl elde edilir ve nerelerde kullanılır?
Hint bitkisinin tohumundan elde edilen Hint yağı, yüksek miktarda ricinoleic asit, E vitamini, mineral ve protein içeriyor. Aynı zamanda İltihap karşıtı ve antibakteriyel özelliğine sahip olan hint yağı kozmetik ve ilaç sanayiinde de hint yağı oldukça rağbet görüyor.

Peki Hint yağı nasıl kullanılır? 
Bu yağı kullanırken biraz dikatli olmanız gerekli. Mesela hint yağını cildinize çok fazla sürmeyin. Çünkü gözeneklerinizin kapanmasına neden olup hava almasına engel olabilir. Bu yüzden ya cildinizi makyajdan sonra iyice temizleyip sürün ya da duştan sonra temiz olarak az bir miktar sürün. Kirpik ve kaşlarınıza sürün ve bir kaç ay içinde kalınlaşıp gürleştiğine tanık olacaksınız.
Kadının Kitabı.com Özel haberidir. İzinsiz olarak kullanılamaz.
Bir önceki yazımız olan Demir Mineralinin En Çok Bulunduğu 10 Besin başlıklı makalemizde demir eksikliği nasıl giderilir, demir en çok nelerde bulunur ve demir vitamin mi mineral mi hakkında bilgiler verilmektedir.