Koltuk Altı Kararmaları İçin Doğal Çözümler

Koltuk altı kararması sorunu yazın başta olmak üzere genel manada her daim kadınların fazlasıyla şikâyetçi olduğu konuların en başında gelmektedir. Genel de salon ortamlarına gitmeden önce bir çok kadın dekolte tercih edeceğinden koltuk altı kararması problemi baş gösterdiği için kadınları endişe ve stres sarıyor.
Koltuk altında oluşan tüy oluşumu terleme ile bağlantılı olarak nem ve genetik sebeplerden ötürü koltuk altı kararması meydana gelir. Bu durum bazı kadınlarda çok daha yoğun olarak görülmektedir. Bu durumların yanı sıra kullanılan deodorantlar da koltuk altlarında koyu renklerde lekelerin oluşmasını hızlandırır. Dolayısı ile bu tarz bir durum hiçbir kadın için kolay kolay kabullenilecek bir durum değil. Özellikle yazın hiç mi hiç çekilecek bir dert değildir.
Koltuk Altı Kararmaları İçin Doğal Çözümler
Koltuk Altı Kararması İçin Doğal Çözüm:
Sizlere önereceğimiz tarifi uyguladıktan sonra koltuk altı kararması probleminden kurtulmanız adına çok büyük faydaları olacaktır.
Malzemeler:
  • 1 çay kaşığı vazelin
  • 1 çay kaşığı elma suyu
  • 1 çay kaşığı limon suyu
Yukarıda vermiş olduğumuz malzemeleri bir kap içerisine alarak güzelce karıştırıyoruz. Hazırladığımız karışımı koltuk altı kararması olan yüzeye sürerek uyguluyoruz. Karışımımız ilgili bölgede kurumaya başladıktan sonra kararma yaşanan bölgenin üzerine bebe pudra, diğer bir adı ile talk pudrası sürüyoruz. Bu işlemi haftada gün uygulayabilirsiniz.
Koltuk Altı Kararması İçin Bir Başka Doğal Çözüm
Koltuk altı kararması için doğal çözümler arayan kişiler için bir başka tarifimiz daha var.
Malzemeler:
  • 1 tatlı kaşığı pirinç unu
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • 1 kaşık yoğurt
Yukarıda vermiş olduğumuz malzemeler cam bir kap içerisine alıyoruz. Malzemelerimizi güzelce karıştırıyoruz. Hazır hale getirdiğimiz içeriği koltuk altı kararması olan bölgeye sürerek uyguluyoruz. Uyguladığımız karışım15 dakika kadar bekletiyoruz. Süre bitiminde koltuk altını ılık su yardımı ile yıkayarak temizliyoruz. Haftada en fazla bir veya 2 defa uygulayacağınız bu işlem sayesinde 10-15 gün içerisinde koltuk altı kararması probleminden tamamı ile kurtulduğunuzu göreceksiniz.