TONİ&GUY SAÇ ÜRÜNLERİ İNCELEMESİ

toni&guy saç ürünleri
Toni&Guy saç ürünlerini bugüne kadar denediniz mi bilmiyorum ama denemeniz için size bir sürü neden sıralamaya hazırım. Eğer saçınıza ekstra özen göstermeyi seviyorsanız, cildinize bakar gibi saçınıza da bakım yapmayı seviyorsanız mutlaka Toni&Guy’a bir şans vermelisiniz.
Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey
Benim Toni&Guy ürünleriyle ilk tanışmam deniz tuzu etkili saç spreyi ile oldu, iyi ki de oldu. Gratis ve Watsonslarda satılan seyahat boyunu denedim ve beklediğimden çok daha iyi bir sonuçla karşılaştım. Uzun ve bir türlü şekle girmeyen, dalgalı ama
cadı görünümlü saçlarımı bir şekle sokabilecek bir sürü ürün denedim ve hiçbirinde tam istediğim gibi bir sonuç elde edemedim.
toni&guy deniz tuzu etkili saç spreyi
Geçen yaz bir anda ortalığı saran “deniz tuzu etkili” saç spreyleri modası ile biraz umutlanmadım değil ama gerçekten denizden çıkıp kendi kendine kurumuş görünümü elde etmesi neredeyse imkansıza yakın. Yine efor sarfetmek yine uğraşmak gerekiyor ve saçlarımda uğraşma sürem arttıkça kısacık kestiresim geliyor.
Toni&Guy Sea Salt Sprey ise muadillerine göre oldukça başarılı bir sprey. İki şekilde deneyebilirsiniz: Duştan çıkar çıkmaz saçlarınıza sıkıp mıncıklayabilir veya kuru saça sıkıp yine şekil verebilirsiniz. İki türlü de saça güzel bir dalga veriyor. Güzel kısmı ise bunu saç spreyi gibi yapışkan bir doku oluşturmadan yapıyor. Kokusu ise ayrı muhteşem, parfümünü çıkarsalar gidip alınabilir güzellikte.
toni&guy deniz tuzu etkili saç spreyi
Deniz’den çıkıp kendi kendine kurumuş o doğal ve güzel dalgaları birebir yaratan bir sprey bulmak o kadar kolay değil ve Toni&Guy Sea Salt sprey bunu neredeyse mükemmele yakın yapıyor. Doğal dalgaları gün boyu korumak istiyorsanız mutlaka deneyin derim.
toni&guy deniz tuzu etkili saç spreyi

Bukle Belirginleştirici Sprey
Bugüne kadar saç şekillendirici ürünler arasında gerçekten çok uzun süre kullandığım, “işte budur” dediğim, gavur bloggerların deyimiyle “holy grail” bir ürün bulamadım. Toni&Guy’ın mor şişeli bukle belirginleştiricisinden ise bu anlamda çok umutluyum.
toni&guy şekillendirici sprey wax
Yine kontrolden çıkmış dalgalı saçlarıma söz geçirmek adına denemeye niyetlendiğim, güzel bir Watsons indiriminde de edindiğim bu sprey bugüne kadarki tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Bir kere kavanoz içerisindeki klasik waxlardan oldukça farklı bir yapıda. Biraz yoğun ve yapışkan bir yapısı var ama sprey formda olabilecek kadar, öyle aklınızda yoğun bir kıvam canlanmasın.
Sabah sıkıp biraz şekil verdikten sonra günün büyük kısmında yapısını koruyor. Saçta bıraktığı his de “buradayım” diyor ama wax kadar yapışkan, saç spreyi veya jöle kadar da sert değil.
toni&guy şekillendirici sprey wax
İşin en entresan kısmı ise, bugüne kadar ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde maşa tutmayan saçlarımı resmen yola getirdi. Hatta öyle ki ertesi gün bile, sanki bir saat önce yapılmış kına saçı edasıyla etkisini sürdürdü. Gerçekten hayretler içerisindeyim, sonunda saçım maşa tutuyor. İşte bu noktada oscar Toni&Guyukle belirginleştirici spreyine gidiyor.
Saç jölesi ve saç şekillendirici spreyler kullanmaktan bıktıysanız mutlaka Toni&Guy Bukle Belirginleştirici Sprey’ine bir şans verin. Benim gibi garip dalgaları bir yola getirmek istiyorsanız seveceğinize eminim.
Toni&Guy Arındırıcı Detoks Şampuan (Shampoo for Advanced Detox)
Toni&Guy Arındırıcı Detoks Şampuan
Genel anlamda hiçbir zaman “detox”a gönül verenlerden değilim. İnanmadığımdan mıdır nedir ama hiç öyle yeşil yeşil şeyler içip içimi temizlemeye heves etmedim. İş saça gelince, yukarıda da okuduğunuz gibi sürekli kafama birşeyler sıktığımdan biraz detoxun iyi gelebileceğini düşünüyorum.
Saçtaki sprey, krem, jöle ne varsa arındıran bir şampuan fikri sizce de çok güzel değil mi? Gerçekten işe yarıyorsa evet, öyle :)
Toni&Guy’ınCleanse serisinde yer alan arındırıcı detox şampuanının vaad ettiği şey, saçı derinlemesine temizlemek ve tüm şekillendiricilerin kalıntılarından arındırmak. Önemli bir diğer konu ise bu şampuan günlük kullanıma uygun değil. Haftada bir kullanmak sanırım daha mantıklı çünkü saçı böyle yoğun bir şekilde arındırırken, sık kullanımda saçı kurutma ihtimali de çok yüksek.
Toni&Guy Arındırıcı Detoks Şampuan
Toni&Guy’ın müthiş kokusu tabii ki bu şampuanında da mevcut. Keşke saçı yıkadıktan sonraki kadar yoğun kalsa ama yok. Tamamen şeffaf renkte bir ürün var şişenin içinde. İlk gördüğümde nedense fazla köpürmezmiş gibi bir his verdi fakat durum öyle değil. Gerçekten temizlediğini hissettirecek kadar yoğun köpürüyor.
Saçı yıkarken normal bir şampuandan bir farkı yok fakat durulamaya geçtiğinizde anında farkı anlıyorsunuz. Saçlarınız resmen gıcırdıyor ve detoxun etkisini hemen o anda hissediyorsunuz. Saçınız benim kadar uzunsa ve karman çorman olmaya çok müsaitse işte bu noktada “ay ben bu saçları nasıl açıcam” diye endişe edebilirsiniz ama buna hiç gerek yok. Gayet kolay bir şekilde açılıyor, hatta madem o kadar arındırdım krem süremeyeyim derseniz ona da tamam. Saçınıza sonrasında hiçbir krem ürün kullanmadan da kolayca tarayabiliyorsunuz.
Toni&Guy Arındırıcı Detoks Şampuan
Toni&Guy Arındırıcı Detoks şampuanını kullandıktan sonra saçlarımda kuruduktan sonra da gözle görülür değişimler de oldu ki bu en heyecanverici kısmı bence. Verdiği yumuşaklık ve gerçekten gözle görülür bir etki.
Saçlarımın kirlenmesini ve yağlanmasını geciktirdiği de fark ettiğim bir durum fakat esas kafamı karıştıran konu şu: bu şampuanı kullanmaya başladığımdan beri minik minik yeni saçlar gözüme çarpmaya başladı. Saç derisine nefes aldırıyor, canlandırıyor ve yeni saç çıkmasına yardım ediyorsa bir efsane. Beyazlarım bu kadar artmışken yeni çıkan saçlarla üstünü kapatma ihtimali şu an için yüzümü güldürüyor.
Eğer saçınızı şekillendirmek, parlatmak, beslemek için sık sık ürün kullanıyorsanız size Toni&Guy’ın detox şampuanını mutlaka tavsiye ediyorum. Hatta bu blog’da hiçbir şeyi bu kadar çok tavsiye etmiyorum, haberiniz olsun :)

Toni&Guy’ın tüm ürünlerine Watsons ve Gratis mağazalarından, kuaförlerden ve kozmetik marketlerden ulaşabilirsiniz. Fiyatları tabii ki standart market şampuanlarına oranla 2-3 katı kadar daha pahalı ama verdiği etki de aynı şekilde diğerlerini katlıyor. Eğer kaliteli bir ürüne bir kere para verecekseniz o Toni&Guy olsun derim..:)