ÜNLÜLER HER YAZ BUNLARI YAPIYOR!

hghfgd
Ünlü insanların yaz tatillerini inceliyorsunuz. İncelememeniz elde değil, gazeteden görüyorsunuz. Diyelim gazete okumuyorsunuz, dergiden görüyorsunuz. ‘Ay canım benim, ben hiç yazılı basın takip etmem.’ diyorsanız, internetten görüyorsunuz, ‘Ay internette yazı hayatım.’ diyorsanız televizyondan görüyorsunuz. Yani illa ki, bir şekilde yaz tatilinde Çeşme’de, Bodrum’da ünlüler, bikinileriyle görüyorsunuz, yazın fit olmuş hallerini görüyorsunuz, bakımlarını görüyor, güneşten açılmış saçlarına özenerek bakıyorsunuz. Siz kötü bir şey yapmıyorsunuz, bunu hepimiz yapıyoruz.
Yaz tatilleri, özellikle bizim ünlü yaratan meslek dalları için çok önemli. Kendi sektörümden de bildiğim için, bütün kış, bayram seyran dinlemeden çalışan medya çalışanları, oyuncusu, yapımcısı, şarkıcısı hava sıcaklığındaki 5 derecelik artış , yoğun temponun azıcık azalması, reklam verenlerin ‘Dur şimdi bir dinlenelim.’ demesiyle birlikte soluğu o fotoğraflarını gördüğünüz yerde alıyor.
Bütün kış belli mesai saatleri içerisinde çalışamadığı için, sosyalliğini yaz aylarına bıraktığı için de çok çalışıp kazandığı paraları, çok yatarak harcayacağı beldelere doğru yola çıkıyor. Peki bu yolculuktan önce neler yapılıyor? Çünkü ünlüsün kardeşim, tatilde kendini salma, şöyle ucra köşede kimse beni görmesincilik yapacak halin yok!
images
ELLER!
Tatile çıkılmadan yapılan ilk ve en önemli adam el bakımı. Hatta buna sadece el demek haksızlık olur neticede yaz tatiline gidiliyor, el ve ayak bakımı. Bunun için bence dünyanın en iyi buluşu, marka olarak duyduğum an ‘ Çok şükür!’ dedirten Shellac en iyi çözüm.
Düşünsenize tatile gittiniz, ilk gün kızarıklık, ertesi gün bronzluk, dur bir şeyler içeyim, suya gireyim derken akşamına yapılan gece programında çat öne çıkan eller… Eeee ojesi nerede bunun? Kırmızı tırnaklarla o bronzluk harika olmaz mıydı? İyi de allahın her günü suyun içindesin, şezlongun yanına bir kutu pamukla, aseton koy bari!
may10Shellac_lg

İşte bu dertler o noktada bitiyor. Buna da en çok ünlüler seviniyor. Uzatmalı sevgilisinin aldığı yüzüğü çat diye takıp instagrama koyabilecek
10 gün boyunca en bakımlı ellerle o gezecek, tatilinde ellerini ayaklarını hiç düşünmeyecek.
1 saatlik uygulamayla, sudan, tozdan, darbeden çıkmayan, bir sürü renk seçeneğiyle Shellac, tatil için ünlülerin vazgeçemediği ilk şey!
Uygulamasını yetkili kuaförlerde yaptırabilirsiniz, kuaförünüzde yoksa isteyin de trendi takip etsin.
helin-avsar-sandalet-tanitiyor-4776619_1757_o
ÇEŞİT ÇEŞİT SANDALETLER !
Bütün kış meyve kasaların üstünde gibi giyip gezdiğimiz topuklular evde tozlanırken, ünlülerin çeşit çeşit sandaletleri yanlarından eksik olmuyor. Tabi bu hazırlığı aylar öncesinden yapanlar çok daha karlı… Benim gibi kış seyahatlerinden birinde Amerika’dan çeşit çeşit almışlarsa daha da  şanslılar çünkü ben Demet Akalın sandaleti değil Rihanna sandaleti giymiş oluyorum.
indir
SAÇ BAKIMI!
Saç bakımı denince aklınıza lütfen saç yağı, saç peelingi, saç ucu bakımı gelmesin. Ünlüler yine yurt dışı menşeili ürünler getirterek güneş ışınlarını saçlarına yarar hale getiriyor. Kimi zaman rengiyle bile oynuyorlar. Bunun için önceki yazılarımda da şiddetle Sun in tavsiye etmiştim. Yine bu ürünü kullanabilirsiniz.