Kıvanç Tatlıtuğ Saç Modelleri 2014


Kıvanç Tatlıtuğ, modellik ve oyunculuk kariyerinden beri tüm kızların sevgilisi olmayı başaran yıldızlardan birisidir. meşhur oyuncunun hayran kitlesi milyonları aşmış ve benimsediği her türlü tarz baylar için önemli bir yere sahip olmuştur. Her erkek peşinde bu kadar kız olmasından memnun kalacağı için bilhassa saç modellerini yakından takip etmektedir.

Kıvanç’ın saç modellerine bakacak olursak; ilk olarak uzun saçlar ile karşımıza çıkan meşhur oyuncu modelliği sırasında bu saçları ve hafif top sakalı ile dikkat çekiyor. O dönemdeki saçlarına bakınca bir zaman önceki Brad pitt tarzının trend olduğu aklımıza geliyor. Daha sonra ezel filmi için kestirdiği saçları ve uzun sakalı ile büyük beğeni toplamıştır.

Aşk-ı Memnu dizisinde saçlarını öncekine göre uzun tutan ünlü isim rocker tarzı bir saç stili ile oldukça beğeni toplamayı başarmıştı. şimal güney dizisi için kestirdiği saçları ile de büyük ilgi toplayan meşhur isim saçlarının sağ ve sol alt kısımlarını epey bir kısa tutup üst ve ön tarafları da düz şekilde bir şekilde yana doğru klasik taramıştı.