Gerdek (Zifaf) Gecesinde İlk İlişki Nasıl Olmalıdır?

Cima da nelere dikkat etmek gerekir, cima nasıl yapılır, dinimize göre gerdek gecesi nasıl olmalıdır, gerdek gecesi adım adım anlatımı, gerdek gecesi korkuları nelerdir, gerdek gecesi pozisyonları nelerdir, gerdek gecesinde acemi gibi davranılmalı mı, gerdek gecesinde ağrı olur mu, Gerdek gecesinde ilk ilişki nasıl olmalıdır, gerdek gecesinde kanama ne kadar olur, gerdek gecesinde kanama olmazsa ne yapmalıyım, gerdek gecesinde nasıl davranılmalıdır, gerdek gecesinde ön sevişme nasıl olur, gerdek sonrasında ağrı olur mu, islamiyete göre cima nasıl yapılır, islamiyete göre gerdek gecesi nasıl olmalıdır, kızlık zarı yırtıldıktan sonra ilişkiye devam edilir mi, ön sevişme nasıl yapılır, ön sevişme süresi ne kadardır, zifaf öncesinde neler yapılır, zifaf sonrasında neler yapılır gibi bir çok soruya konu içerisinde cevap bulabilirsiniz.
Doğal afrodizyaklar nelerdir, doğal afrodizyak nasıl yapılır, afrodizyak etkisi, afrodizyak ürünleri, afrodizyak nelerde bulunur, bitkisel afrodizyak yapımı, afrodizyağın etkileri nelerdir, neden afrodizyak kullanılır, afrodizyaklı bitki çayları, ginseng afrodizyak, rezene, lavanta, karanfil tanesi, melek otu, haşhaş tohumu, mine çiçeği, polen, roka gibi bitkilerle evde afrodizyak kullanımı,
Buraya tıklayarak Doğal Afrodizyaklar Nelerdir ve Nasıl Yapılır? konusunda doğal afrodizyak etkisi veren bitkiler ve nasıl yapılacağı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bu gece yaşanacak olan cinsel birleşme bir ilk olduğu için bütün teferruatlar insanın gözünde çok büyük etki yaratacaktır. Çünkü her konuda hassasiyetin çok fazla olduğu bir gece geçireceksiniz. Halk arasında ilklerin asla unutulmayacağı sürekli söylenir o yüzden bu gecede söyleyeceğiniz her söz,  yapacağınız her davranışın önemi çok büyük olacaktır. Bu gece olabildiğince ince, sevecen ve anlayışlı yaklaşmanız çok önemlidir.
Kadın sizin o gece söylediklerinizi ömrünün sonuna kadar asla unutmayacaktır. Çünkü kadınlar ilkleri asla unutmazlar. O gece söyleyeceğiniz iyi sözlerin, gerçek vaatlerin faydasını hayatınız boyunca ondan fazlasıyla göreceğinizi unutmayın. Söyleyeceğiniz kötü bir sözün ise olumsuzluklarını sürekli hissedeceksiniz.
Kısacası bu gecede en ufak dahi olumsuz bir durumun yaşanmaması için çaba sarfetmeniz gerekmektedir. Olumsuz durumdan kasıt birbirinize karşı davranışlarınızdır. Ancak cinsel birleşme sırasında olumsuz durumlar gerçekleşebilir. İlk gecede başarısız olmanız son derece normaldir.
Gerdek gecesinde (zifaf) öncelikle ortamın temiz, güvenli ve az aydınlatılmış olması gerekmektedir. Temizlik islamiyetin de en önemli şartı olduğu gibi cinsel ilişki esnasında erkek ve kadının sağlık olarak zarar görmemesi için önemli bir husustur.
Evlilik sonrası ilk kez yaşanacak bu olayda bulunduğunuz ortamın nezih ve tenha olması gerekmektedir. Çünkü ilk kez yaşanacak olan cinsel yakınlaşa ilk etapta yetişme şeklinize göre size ayıp gibi gelecektir ve çekincelerle dolu olacaktır. Bir başkası tarafından rahatsız edilme ihtimali ise geceyi daha çok çekingen geçirmenize neden olabilir.
Zifaf öncesinde vücut temizliğinizden emin olmanız gerekmektedir. Olabildiğinizce bakımlı ve temiz olmaya özen gösteriniz.  Örneğin ter kokusu, sigara kokusu, ayak kokusu vb. nedenleri ortadan kaldırmanız gerekir. Eğer imkanınız varsa hoş kokular (afrodizyak) sürünebilirsiniz.
Gerdek gecesinde daha önce bahsettiğim gibi çiftler birbirleri konusunca aceleci davranmamalı, birbirleri ile uzun uzun konuşmalıdır. birbirlerine karşı nazik ve şefkat dolu yaklaşmalıdır. Bu şekilde psikolojik olarak gerdek gecesine başarılı şekilde hazırlanabilirler.
Cima olayının bir zorunluluk, bir görev olduğu bilinmeli ancak zorunluluktan dolayı yapıldığı düşünülmemelidir. İsteyerek yapılması, kişinin kendini teslim etmesi gerekmektedir. İnsanın yaratılış özelliklerine güvenmeli ve yersiz korkulardan uzaklaşması gerekmektedir.
Kadın için bu ilk gece erkeğe göre daha duygulu ve daha ağır gelecektir. Çünkü bir kadının ailesinden ayrılıp bir başka aile kurmasının, bir başka evde olmasının etkisini oldukça ağır hissedecektir. O sebeple erkeklere düşen görev kadının kendisini güvende hissettirmek, uzun vadeli planlardan, ömür boyu yanında olacağından bahsetmesi yerli olacaktır.
Bu gece yaşanan ürkeklik, çekingenlik, utanma sıkılma durumlar tamamen hoşgörü ile karşılanmalıdır. Erkek kadına göre daha cesur olabilir ancak kadınların bu şekilde duygular içine girmeleri normal karşılanmalıdır. Her ne kadar anlamsız konuşmalar dahi olsa sabırla dinlenmeli ve karşı tarafın kendini ifade etmesi, rahat hissetmesi sağlanılmaya çalışılmalı ve asla kabalık yapılmamalıdır.
Birbirinize söyleyeceğiniz hoş, güzel sözler cesaret verecektir ve korkuları ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır. Erkek ve kadının o gece buna ihtiyacı olacaktır.
————————————————————————————————
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
————————————————————————————————
Gerdek gecesinde taraflardan birinin çekingen kalmaması gerekmektedir. her iki tarafta ilişkiye aktif olarak katılmalı, konuşmalıdır. Cima sırasında bir tarafın çekingen kalması iyi bir durum değildir.  öte yandan Peygamber Efendimiz (asm) de bu duruma dikkat çekerek, erkeğin, eşinin haklarına da riayet etmesini istemiştir. Cinsi tatmin, kadının da hakkıdır.
Bu gece yaşantınızda bir ölçüt değildir. Cima olayında ilk gece başarısız da  olabilir.  Bunu normal karşılamak gerekmektedir. Düğün sonrası yorgunluk olacağını da hesaba katmalısınız.
İlk gece (Gerdek Gecesinde) Yaşanacak Olumsuzluklar Nelerdir ?
Erkek için : Erkek tabiatı gereği yanı sıra yetiştirilme tarzı olarak daha önce normal hiç bir kadınla yakınlaşmadı ise yakınlaşma anında fazla şehvet duyacağı için cinsel ilişkiye girilmeden önce ufak bir dokunuşla veya cinsel ilişkiye başlanır başlanmaz  boşalabilir.  Bu durumda paniğe kapılmamak ve. kadının da konuya alaycı bir yaklaşım tutunmaması gerekir.  Erkek yaklaşık yarım saat içerisinde tekrardan ön hazırlıklar yapılarak ilişkiye rahat bir şekilde girebilir. Böylelikle ilk seferde olduğu gibi bir kaza olmayacak ve rahat bir ilişki yaşayabilecektir.
Kadın için : Kadın için daha çok duygusal olarak pek çok soru onu yoracaktır ve belki de cinsel ilişkiye aklını, kendini veremeyecektir. O yüzden erkeğin ısrarla söylediğimiz şekilde son derece nazik ve anlayışlı olması muhakkak gereklidir. Kadın cinsel organı vajina ilişki öncesinde haz duyulduğunda zevk suyu salgılar ve vajinayı kayganlaştırarak ilişkiye hazır hale gelmesini sağlar. Eğer kadın aşırı derecede utanma, çekinme duyguları yaşarsa kendini cinsel ilişkiye veremeyecektir. Dolayısıyla vajinasında kuruluk olacak ilişkiye girilmek istendiğinde kuvvetli bir şekilde acı, yanma hissi duyacak sonrasındaki bir kaç günü de ağrı hissederek geçirecektir. Böyle bir durumda ilişkiye ara verilmelidir. 2 gün bile ara verilebilir. Ancak karşılıklı istek olmasına rağmen bir kuruluk varsa kayganlaştırıcı sıvılar kullanılarak ilişkiye devam edilebilir (vazelin vb.)
İlk ilişkide kızlık zarının yırtılmasıyla da hafif bir acı hissedilebilir ama bu acı çoğu zaman hissedilmemektedir. Çünkü şehvet ve istek duygusu varsa acıyı hissetmezsiniz. Bu konu da kanamanın durmamasından korkabilirsiniz. Nadir durumlar dışında kanama durur.  Kanama anında sırt üstü uzanıp bacaklarını hafif dikerek kendini sıkarsa kanama büyük olasılıkla duracaktır.
İlk Gece Neler Yapılır?
İlk defa çıplak olmak ve çıplak görülmek zor gelecektir. o yüzden soyunma olayında aceleci davranılmaması gerekmektedir ve hatta mümkünse daha loş bir ışıkta gerçekleşmesi fayda sağlayacaktır. Soyunma tamamen çırıl çıplak olmamalı ve iç çamaşırlar üzerinizde ilk etapta kalmalıdır.   İç çamaşırlar yorgan veya bir çarşaf altına girdikten sonra çıkartılmalıdır.  Ayrıca kadının erkeğin giysilerini çıkartması ya da erkeğin kadının giysilerini çıkartması da çok uygun değildir ancak bunu karşınızdaki isterse yapmalısınız.
Yatağa girdikten sonra kaba, aceleci tavırlarla hemen ilişkiye girme isteğinden kesin olarak kaçınmalı ve olabildiğince yavaş hareket etmeniz gerekmektedir.  Aşk oyunları diye tabir edilen ve toplumda ön sevişme olarak da bilinen eyleme oldukça önem göstermelisiniz.
Eşinizin size itimat etmesi, kendini güvende hissetmesi ve kendini size teslim etmesi biraz zaman alabilir.  Eşinizi rahatlatmak için onunla uzun uzun konuşun, bir yandan da yavaş yavaş elinizi gezdirerek onu okşayabilir bu esnada rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Küçük öpücükler ve dokunuşlar başlangıç için ideal olanı ve gerekli olanıdır.  Bir süre sonra eşinizdeki çekingenlik yerine arzu ve şehvete tanık olabilirsiniz. Bu yüzden sabırlı olmalı ve kaba hareketlerden kaçınmalısınız.
Okşama ve dokunma hareketleri daha çok erkeğin yapması gereken bir hareket olarak bilinmektedir. Erkek de bunu kibarca ve yavas bir şekilde yapmalıdır. Toplum arasında bahsedilen ve oral seks olarak adlandırılan yöntem ise dini açıdan yanlış ve sağlık açısından da çok tehlikelidir.
Kadın ve erkek yeterli istek ve haz duygusuna ulaştıktan sonra ve kendilerini hazır hissettiklerinde cinsel birleşmeye başlayabilirler. Burada en önemli kısım ise erken boşalmanın önüne geçmek gerekmektedir. Erkek durumu iyi idare edebilmeli ve Kadınında orgazm yaşamasını sağlayana kadar cinsel ilişkiye devam edebilmelidir. Aksi takdirde erkek erkenden boşalarak kadını yarı yolda bırakır ve kadın o ilişkide orgazm yaşayamadan, zevk alamadan ayrılır.
Erkek orgazmı geciktirmek ve kadındaki hazzı arttırmak için ara ara duraklamalı ve eğer yapabiliyorsa sıkça bilinen cinsel ilişki pozisyonları arasında geçiş yapmalıdır. Eğer söyleyebiliyorsa kadının da isteklerini yerine getirmesi faydalı olacaktır.
Boşalma (Orgazm) Sonrasında ise erkek hemen kadının yanından kalkmamalı ve rahatlama tamamlana kadar ona sarılmalıdır.