sira_no | not_adi | not |
---|---|---|
1 | KONSTİPASYON | SABAH AÇ KARNINA SICAK SU+ 4 ADET KURU KAYISI |
2 | TUZ | YEMEKLERE EKLENECEK TUZA DİKKAT EDİN |
3 | KONSTİPASYON 2 | EKMEKLER KEPEKLİ |
4 | ÖĞÜN ARALARI | ÖĞÜN ARALARI 2,5-3 SAATTEN FAZLA OLMAYACAK. ÖĞÜN SAATLERİNİZE DİKKAT EDİNİZ |
5 | YAĞ HAKKI | ÖĞLEN VE AKŞAM SALATALARINIZA 1'ER TATLI KAŞIĞI SIVI YAĞ MUTLAKA EKLEYİNİZ |
6 | 3 TOP DONDURMA VEYA SÜTLÜ TATLI | 3 TOP DONDURMA VEYA 1PORSİYON SÜTLÜ TATLI YEMEK İÇİN LİSTENİZDEN HERHANGİ BİR ÖĞÜNDEN 1 İNCE DİLİM EKMEK+1 PORSİYON MEYVE+1 SU BARDAĞI YOĞURT ÇIKARIN. |
7 | ADET ÖNCESİ | ADETTEN 2-3 GÜN ÖCE ÇAY, KAHVE, KOLALI İÇECEKLER, ÇİKOLATADAN UZAK DURUN VE SİĞARAYI AZALTIN VEYA İÇMEYİN. ALKOL ALMAYIN, EGZERSİZ YAPMAYA ÇALIŞIN. TUZ TÜKETMEYİN |