Malzemeler :
- 1 adet soğan
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 adet doğranmış salçalık kırmızı biber
- 2 adet doğranmış çarliston biberi
- 3 diş ince kıyılmış sarımsak
- 500 gr kuşbaşı tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı salça
- 250 gr doğranmış mantar
- 2 adet küp doğranmış havuç
- Sıcak su
- Karabiber, tuz, kekik
Yapılışı :
Soğanı yemeklik doğrayıp geniş ve yayvan bir tencerede yağla kavuralım. Ardından doğanmış yeşil ve kırmızı biberleri ilave edip kavurmaya devam edelim. Kuşbaşı tavuk etinide ortadan yüksek ateşte suyunu çekinceye kadar kavuralım. Şimdide sırasıyla küp havuç, sarımsak, mantar ve en son salçayı tek tek ilave edip kavuralım. Baharatlarıda ilave edip karıştırdıktan sonra yarım bardağa yakın sıcak su ilave edip kapağını kapatalım. Afiyet olsun.